1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cetateacanton1Zilele trecute, fotbaliștii de la Cetatea Târgoviște au beneficiat de un cantonament la munte, ca la carte! Antrenamente, recuperare, saună, vizionări de meciuri... cu alte cuvinte, tot ce trebuie pentru ca ”străjeri” să fie în formă maximă! Duminică, primul meci oficial! Galerie Foto

 

Fotbaliștii de la Cetatea Târgoviște au beneficiat de un (super)cantonament, la munte! Grație sponsorului echipei, gruparea târgovișteană a putut face recuperare, saună, antrenamente combinate (sală/aer liber), plus vizionări de meciuri. Așadar, tot ce face o echipă la cel mai înalt nivel.

Cetatea Târgoviște va susține primul meci oficial duminica aceasta, de la ora 11:00, în deplasare, cu Săgeata Braniște. Meciul din Cupa României se va juca la Hagioaica.

În campionat, târgoviștenii sunt pe prima poziție în Seria Nord a Ligii a 5-a și au mari șanse să obțină a doua promovare consecutivă. 

Succes, Cetatea!

cetateacanton2cetateacanton3cetateacanton4cetateacanton5

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii