5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci009bezdeadDacă urmăriţi programul primei etape a Cupei României - faza judeţeană, veţi observa că Viitorul Bezdead - echipă afiliată la AFJ Dâmboviţa, a fost omisă! Așteptăm o poziție oficială și cineva să ne spună în baza cărui regulament a fost luată o așa decizie! 

 

În ediţia precedentă a Cupei României, preşedintele AJF Dâmboviţa - Emil Tudor, a încălcat cu bună ştiinţă Regulamentul, programând echipa Olimpicii Ulmi II - satelitul echipei Olimpicii Ulmi, din Liga a 4-a, ceea ce contravine art.30.1.2 din ROAF: „În situaţia cluburilor cu mai multe echipe, acestea vor putea fi reprezentate şi vor participa în cadrul competiţiei Cupa României doar cu echipa de categorie superioară a clubului”. În actuala ediţie, acelaşi preşedinte, care demonstrează a nu ştim câta oară că ţine morţiş să încalce regulamentul, sfidând membrii afiliaţi, omite o echipă încă afiliată - Voinţa Bezdead! Este clar - Voinţa Bezdead a fost exclusă din campionat, pentru două neprezentări, deşi conducerea respectivei grupări făcuse anterior cerere de retragere. N-a fost luată în seamă, Bezdeadul a fost programat la Comişani - echipă admisă în competiţie în etapa a 3-a, astfel că s-a ajuns la două neprezentări - echivalentul excluderii din campionat şi la o eventuală reînscriere în Liga a 6-a! Nu vrem să mai revenim asupra startului de sezon, dar cert este că la AJF şi implicit la CCD este... harababură! În clasamentul seriei Nord - Liga 5-a, Voinţa Bezdead figurează oficial: 0-3 cu Cetatea Târgovişte (etapa 1), 0-3 cu Flacăra Şuţa Seacă (2), 0-3 cu... Victoria Comişani (3!), 0-3 cu Luceafărul Dărmăneşti (4!), Voinţa Pietroşiţa (etapa a 5-a!), 0-3 cu ASG Doiceşti (6!)! Ne poate explica cineva dintre cei care omologhează rezultatele, cum poate figura 5 echipe cu câte... 17 meciuri şi 12 cu doar 16, atâta vreme cât seria (mai) are doar 17 echipe? Mai este clasamentul seriei Nord real sau doar o... „umplutură”? Cum Voinţa Bezdead nu a fost dezafiliată de către Adunarea Generală, are tot dreptul să joace în Cupa României, conf. art.30.1 din ROAF, din care notăm: „Cupa României este o competiţie organizată de FRF, respectiv de AJF/AMFB pentru faza judeţeană. La această competiţie pot lua parte numai echipele aparţinând cluburilor şi membrilor afiliaţi”...

P.S. - Este a doua gafă a preşedintelui Emil Tudor, după dezafilierea, cu de la sine putere, a echipei Săgeata Cătunu, care procedează în acelaşi mod abuziv şi cu Voinţa Bezdead!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii