1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001gloriacornestipucioasaÎncă un meci, credem noi, aprig disputat, în etapa a II-a a Cupei României - faza naţională, între echipele dâmboviţene: Gloria Corneşti vs Flacăra Moreni! Astăzi, de la ora 17,30 - stadion Gloria din Corneşti! Succes, ambelor formații!

 

Este unul dintre meciurile care au ţinut capul de afiş, în ultimii ani, în fotbalul dâmboviţean! Fie că a fost vorba de campionatul Ligii a 4-a, fie în fazele imediat superioare ale Cupei României! Cu siguranţă că cei prezenţi vor asista la o dispută extrem de echlibrată, dar sperăm noi în limitele fait play-ului! Cum ambele echipe îşi doresc un parcurs cât mai lung în competiţie, n-ar fi exclus ca învingătoarea să se decidă în prelungiri! Cum zilele trecute am vorbit despre ambiţiile celor doi antrenori, nu ne mai rămâne decât să notăm şi brigada de arbitri care va oficia astăzi, la Corneşti: Mădălin Marinescu (Ploieşti) - Doru Petre (Bucov, PH) şi Mircea Rusu (Bertea, PH).

Foto: după Pucioasa, a venit rândul Flacărei.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii