1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36AJF Dâmboviţa - în întârziere mare cu derularea calendarului competiţional - a stabilit ca sferturile de finală ale Cupei României - faza judeţeană, să se desfăşoare abia pe 13 iunie * Data limită pentru comunicarea la FRF a echipei care va reprezenta judeţul Dâmboviţa în primul tur - faza naţională este... 18 iunie! * Intră să vezi programul sferturilor de finală!

 

Sferturile de finală ale Cupei României - faza judeţeană, au fost programate pentru miercuri, 13 iunie, de la ora 17,00, deşi data limită pentru comunicarea câştigătoarei fazei judeţene, la FRF, este... 18 iunie! Când se vor juca semifinalele şi finala? Probabil că pe... 15 semifinalele şi pe 17 finala, ceea ce n-ar fi exclus, când este vorba de o decizie a preşedintelui AJF, pentru să nu creadă cineva că programul este stabilit de Comisia de Competiţii!

Iată programul celor patru meciuri, cu mneţiunea că primele echipe sunt gazde:

FC Potlogi - Gloria Corneşti
Voinţa Vişina - Recolta Gura Şuţii
Unirea Răcari - Unirea Bucşani
Voinţa Tătărani - CSM Fieni

Una peste alta, meciuri destul de echilibrate, dar parcă Gloria Corneşti şi Recolta Gura Şuţii pornesc ca favorite! La Răcari şi Tătărani n-ar fi excluse prelungirile, ambele meciuri fiind de... 1X2!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii