1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartonasrosu2Am primit o întrebare, la care nu putem răspunde noi, oficial, dar sincer vorbind, nu-i găsim nici răspunsul... logic: „Există vreo legătură între Sportul Runcu şi... Manchester City?”

 

Duminică, 11 martie, sunt programate meciurile din etapa a 2-a a Cupei României. Ştim că împerecherile echipelor se stabilesc - până în 16-imile de finală, pe criterii gerografice. Ei bine, după publicarea celor 31 de meciuri au apărut, ulterior, două modificări, fără nicio explicaţie! Iniţial aveam FCM Târgovişte - Voinţa Pietroşiţa şi Voinţa Buciumeni - Sportul Runcu * Pe 1 martie apar modificările: Voinţa Pietroşiţa - Sportul Runcu şi FCM Târgovişte - Voinţa Buciumeni! Pe cine avantajează schimbarea? Pe nimeni, dar organizatorii n-au ţinut cont de un singur lucru: în etapa din 18 martie, deci la doar o săptămână, avem parte de... Voinţa Pietroşiţa - Sportul Runcu, în seria Nord, Liga a 5-a! Da, am avut la un interval de numai 4 zile o „dublă” identică între... Arsenal Londra vs Manchester City - în Premier League şi apoi în FA Cup! Pietroşiţa nu este Arsenal şi nici Runcu... Manchester City, la fel de bine nici cum... Liga a 5-a şi Cupa României nu se aseamănă pe nicăieri cu competiţiile de mai sus! Chiar nu s-a gândit nimeni că s-ar putea să apară oarece... „probleme”?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii