1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dragospatru5d4După cum bine stiți, Chindia Târgoviște va juca în optimile de finală ale Cupei României cu Astra Giurgiu. Deși va fi un meci greu, târgoviștenii promit spectacol. Lucru confirmat și de Dragoș Pătru, un om care nu mai are nevoie de nicio prezentare!

 

Intre 28 si 30 noiembrie sunt programate optimile de finala in Cupa Romaniei. Sortii au decis ca targovistenii sa joace cu Astra Giurgiu. Ramane de vazut unde se va disputa acest meci. Prima optiune ar fi Targoviste, dar daca meciul va fi televizat, aceasta varianta pica. Jocul s-ar mai putea disputa la Mioveni, Ploiesti sau chiar... Giurgiu. Oriunde s-ar programa duelul, Dragos Patru promite: “Baietii vor face tot ce se poate pentru un a obtine un rezultat bun. Nu va fi un meci usor, dar daca am ajuns aici, vom lupta pentru calificare. Speram ca dupa acest duel sa avem motive de bucurie si sa ajungem in faza urmatoare a competitiei!”

Succes si va tinem pumnii!

Foto: facebook - Dragos Patru in echipamentul echipei de suflet

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii