1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2ucluj3FRF a stabilit cele două urne valorice, pentru tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Cupei României * Intră şi vezi în ce urnă a fost repartizată Chindia şi când are loc tragerea la sorţi!

Cele 16 echipe au fost repartizate în două urne valorice - A şi B:

Urna A
FC Viitorul Constanţa
FCSB
Astra Giurgiu
CS U Craiova
Dinamo Bucureşti
Gaz Metan Mediaş
CSM Politehnica Iaşi
ACS Poli Timişoara
CS Mioveni
CS Afumaţi
FC Botoşani
Juventus Bucureşti
AFC Hermannstadt

Urna B
Chindia Târgovişte
Universitatea Cluj

Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 2 noiembrie, la Casa Fotbalului * Cele două echipe din Urna B vor fi grupate cu două echipe din Urna A (2 meciuri), iar cele 12 echipe rămase în prima urnă vor fi grupate între ele (6 meciuri) * Meciurile din optimile de finală se vor desfăşura între 28-30 noiembrie, pe terenurile echipelor de categorie inferioară sau mai slab clasate în campionatul precedent * În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii