Minifotbal

Apelează 0729379596

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrolul2114Mâine seară, de la ora 19,00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploioeşti, se anunţă un spectacol incendiar! La propriu şi la figurat! Se întâlnesc două galerii prietene, două galerii care vor cânta la unison, indiferent de rezultatul de pe tabela de marcaj!

Cu siguranţă că dincolo de rezultatul întâlnirii dintre Petrolul Ploieşti şi Flacăra Moreni, meci din cadrul fazei a III-a a Cupei României, programat de la ora 19,00, pe stadionul „Ilie Oană”, punctul de atracţie va fi (şi) spectacolul pe care îl vor oferi cele două galerii prietene! Spunem două, pentru că şi ploieştenii - „Lupii galbeni”, „Zona Vest” sau „Peluza Latină” şi morenarii - „Peluza Sud” sau „Peluza Marian Pîrşe” se vor uni şi vor cânta la unison, într-un spectacol de „sunte şi lumini”, indiferent de rezultatul de pe tabela de marcaj 

galerie1124

 

„Vom cânta 90 de minute, dacă va fi nevoie 120 de minute, indiferent de rezultatul de pe tabelă! Pe „Ilie Oană” ne simţim ca acasă!”, ne-a declarat unul dintre „lupii galbeni”, care vor face deplasarea la Ploieşti, în „haită”! „Nu contează din care grupare facem parte, la Ploieşti vom fi împreună, trup şi suflet pentru echipa noastră”, a completat prietenul nostru.

flacara petrolul5778

 

Horoscop