1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001liga3tituAstăzi, de la ora 17,30 sunt programate meciurile din cadrul primei etape a Cupei României, ediţia 2018, faza naţională. Vorbim de Corneşti şi… Colibaşi, de parcă ar fi o reeditare a finale judeţene din acest an!

În această etapă, judeţul nostru are angrenate 3 echipe - Gloria 2015 Corneşti - câştigătoarea fazei judeţene şi două dintre divizionarele C - Urban Titu şi FC Aninoasa * La Corneşti - dacă vreţi, este o revanşă a disputei din semifinalele fazei judeţene, când Gloria a învins… “satelitul” FC Aninoasa cu 2-0 * Urban Titu - care nici nu ştim dacă s-a reunit (!) - va avea o misiune dificilă la Colibaşi, chiar dacă va întâlni finalista fazei judeţene a judeţului Argeş! În finală s-au întâlnit CS Colibaşi şi Atletic Bradu II, scor 0-1, dar echipele “satelit” nu mai sunt acceptate în faza naţională, începând din acest sezon… * Cupa României rămâne, orice s-ar spune, o competiţie a surprizelor, dar daţi-ne voie să credem că pentru Gloria Corneşti şi FC Aninoasa este un meci al orgoliilor, unul care s-ar putea să se decidă chiar în prelungiri! Şi pentru a reda ceva mai… expresiv “echlibrul” meciului, vom reda două declaraţii, câte una din fiecare tabără:

“Sunt încrezător că putem învinge Gloria Cornești în primul tur al Cupei. Vom trece la pas de câștigătoarea Cupei. Îmi doresc să marchez pentru a-mi ajuta echipa să se califice” (Ionuţ Radu - FC Aninoasa, declaraţie făcută pentru “dbonline.ro”)

“Nu ne este teama de nicio echipa. Noi fiecare joc il jucam la victorie. Vrem sa batem Aninoasa si sa ne calificam mai departe. Dorim un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei” (Nelu Radu - Gloria 2015 Corneşti, declaraţie pentru “fotbaljudetean.info”)

* Pentru Urban Titu, meciul de la Colibaşi este o adevărată… povară, ceea ce ne face să credem că argeşenii pleacă cu prima şansă! Aşa că mai mult ca sigur, către seară, vom rămâne doar cu o singură echipă, care în etapa a 2-a s-ar putea întâlni cu Flacăra Moreni!

* Iată şi brigăzile de arbitri, pentru cele două meciuri ale echipelor noastre:

Gloria 2015 Corneşti - FC Aninoasa
(Ovidiu Oprea, Ploieşti - Ionel Dumitru, Gherghiţa, PH şi Răzvan Dobre, Şotânga)

CS Colibaşi - Urban Titu
(Cătălin Pană, Bucureşti - Floirjn Burlacu, Urziceni şi Marilena Nan, Alexandria)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii