1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci49Mâine, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa va avea loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României * Intră şi vezi ora la care va avea loc tragerea la sorţi, data la care se vor desfăşura meciurile şi echipele care vor intra în cele două urne!

Mâine, de la ora 15,30, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dâmboviţa va avea loc tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Cupei României * Cele 8 echipe calificate sunt: Recolta Gura Şuţii, Gloria Gaz Metan Corneşti, Flacăra Zăvoiu, Unirea Colibaşi - care ar intra în urna favoritelor, FC Aninoasa II, FCM Târgovişte, Libertatea Urziceanca şi Dentaş Tărtăşeşti II - în urna a doua * Sferturile de finală se vor desfăşura miercuri, 10 mai, de la ora 17,30.


Dacă ţi-a plăcut ştirea noastră şi crezi că ar putea prezenta interes şi pentru alte persoane, am aprecia dacă ai distribui acest articol.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii