5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

strajeriiziduri2022Dambovitapenet, Cupa României / Astăzi, de la ora 15.00, sunt programate meciurile din sferturile de finală ale Cupei României - faza județeană. Cele mai bune trei formații din fotbalul județean se luptă pentru accederea în semifinale. Unde va avea loc surpriza sau... vom avea parte de așa ceva? 



Viitorul Aninoasa - Roberto Ziduri
Aninoasa pare să fie scăpată de grijile promovării, având destule puncte în fața urmăritoarelor, în vreme ce Ziduri este ”prinsă” în disputa pentru titlul de campioană județeană și implicit de participarea la barajul pentru promovare în liga 3. Motiv pentru care credem că trupa lui Gusti Voinea va fi cumva mai relaxată. Sigur, se anunță un meci extrem de echilibrat, dar credem că în semifinale ar merge gazdele: DP1.

Arbitrează: I.Oncescu - A.Pitiș, A.Surlaru; Obs: D.Popa


Voința Adânca - CSM Fieni
Se vor afla, față în față, ”ambiția” vs „experiența”. Dar cum ambele echipe și-au propus calificarea - ba mai mult, oaspeții declarând că vor să câștige troeul, părerea noastră este că s-ar putea să asistăm la o decizie în prelungiri, dacă nu cumva chiar la loviturile de departajare! Așa că un XPSF pare varianta cea mai indicată!

Arbitrează: R.Dobre - E.Nichita, E.Preda; Obs: I.Pitaru


ACS Burduca - Urban Titu
Încă un meci în care, mai mult ca sigur își va spune cuvântul tot experiența, ceea ce ne determină să credem că liderul ligii a 4-a se va califica, chiar dacă va trebui să se întrebuințeze mai mult: DP2.

Arbitrează: B.Duțu - N.Ilie, I.Popa; Obs: G.Catană


Viitorul Voinești - Recolta Gura Șuții
Și aici va fi vorba de ambiție și efort în plus! Cum Recolta este încă cu ochii pe primul loc în liga 4, s-ar putea să avem parte de o surpriză! Deci 1X se pare a fi cel mai indicat...

Arbitrează: Iul.Preda - F.Filip, D.Mihalache; Obs: Gh.Stoica

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii