1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

piciordemuntecoinestiDambovitapenet, Cupa României / Viitorul Voinești a trecut, la pas, de Olimpia Picior de Munte! A fost 7-0 pentru gruparea din Liga a 4-a, la capătul unui joc ce s-a terminat, probabil, primul.  Oricum, din informațiile noastre, gazdele de azi au picat fizic, după prima repriză, de aceea și această diferență. 



Pe lista marcatorilor am regăsit nu mai puțin de șase marcatori: Grecu - 2, Crinel Stoica, Tudorache, Mădăran, Oprișanu și Albu. 


După acest ”duș rece”, Olimpia Picior de Miunte are meci în Onoare Nord, cu Voința Adânca, o altă formație care a trecut și ea în faza următoare a Cupei. 

Viitorul Voinești traversează o perioadă bună, egal cu campioana, în campionat și acum acest joc în care fotbaliștii parcă au ”zburdat” pe teren! Sâmbătă, Viitorul Voinești are meci cu Brezoaele, acasă, ceea ce ne facem să credem că va fi legat al treilea rezultat pozitiv. 


_______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii