1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cartoncorvinulchindiaDambovitapenet, Cupa României / Ce ar mai putea fi spus după Corvinul Hunedoara - Chindia Târgoviște, terminat cu scorul de 2-0, la capătul unui joc în care echipa noastră a jucat chiar și cu un jucător în minus?! Asta pentru că portarul Iustin Popescu a văzut roșu în fața ochilor, în minutul 61 (cumul de cartonașe galbene, minutele 59 și 61)! 



Golurile gazdelor au fost marcate în minutele 4 (Coman) și 59 (Neacșa - penalty). 

Cei care au văzut meciul au putut observa cum Iustin Popescu a fost eliminat precum un jucător... amator, care parcă nu ar fi jucat la un nivel ridicat... niciodată! Mai mult, unele ratări ale formației noastre au fost precum cele din curtea școlii... ”Bine că nu a fost transmis meciul în direct de Digi, altfel ne făceam mai rău de râs”, ne-a transmis unul dintre cei mai vechi și mai importanți gazetari sportivi din județul Dâmbovița, căruia am promis că nu îi dezvăluim numele. 

Chindia, e drept, nu a început jocul cu cel mai bun ”11”, la flueirul de start fiind prezenți urmatorii jucători: I. Poescu - Bogaciuc, Cojorau, Gîț, Ioniță, Manolache, Matiș, Militaru, Golofca, Rutjens, Zivkovic. 


Acum, obiectivi fiind, este posibil ca pe Chindia Târgoviște să nu o intereseze Cupa României, mai ales într-o perioadă în care datoriile / restanțele către foștii jucători și nu numai se înmulțesc de la o săptămână la alta. Dar, în același timp, nu poți juca un meci într-o astfel de manieră...  Regretabil... 

Foto: AFC Chindia Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii