1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiamioveni2022ianDambovitapenet, Superliga / Chindia Târgoviște își va afla astăzi adversarii din grupele Cupei României, competiție care se desfășoară într-un nou format începând din acest sezon. Chindia a câștigat play-off-ul cu CSA Steaua București cu 2-1, la Mioveni.

Tragerea la sorți a grupelor va avea loc vineri, 30 septembrie, ora 12.00, la Casa Fotbalului. FRF a invitat reprezentanții tuturor echipelor calificate în grupe la festivitatea tragerii la sorți. Noul format al Cupei României Betano aprobat prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 18 mai 2022 prevede ca în faza grupelor să participe 24 de echipe, dintre care 16 echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele șase din play-off și locurile 1 și 2 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat.

Rezultate
CSC Dumbrăvița – Politehnica Iași 7-6 dld
Ripensia Timișoara – FCU Craiova 0-4
Șoimii Lipova – Gloria Buzău 2-4 dp
Steaua București – Chindia Târgoviște 1-2
Axiopolis Cernavodă – Minaur Baia Mare 4-5 dp
Jiul Petroșani – Oțelul Galați 2-5 dld
Foresta Suceava – UTA Arad 0-1
CSM Reșița – CS Mioveni 0-4
CS Ocna Mureș – CSM Slatina 3-0
Gloria Bistrița – Unirea Slobozia 0-1 dp
CSC Șelimbăr – Petrolul Ploiești 0-4
CS Afumați – Rapid București 0-3
FC Brașov – Hermannstadt Sibiu 4-6 dld
CSM Alexandria – Csikszereda Miercurea Ciuc 2-1
Concordia Chiajna – Universitatea Cluj 0-2
Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo București 0-1

La tragerea la sorți sunt 24 de echipe, care vor fi împărțite în 4 grupe de câte 6, câte două din urnele valorice 1, 2 și 3. Vor rezulta, astfel, trei meciuri pentru fiecare echipă, cu câte o adversară din fiecare urnă valorică. Mai departe vor trece doar opt (primele două din cele patru grupe / prima clasată va disputa meciurile pe teren propriu), care vor merge în sferturile de finală (câștigătoarele sferturilor de finală 1 și 3 vor fi gazdă în semifinale). Cele patru calificate ajung în semifinală, iar ultimele două rămase vor juca a 11-a etapă, adică finala. Toate meciurile din aceste trei faze se vor disputa într-o singură manșă, adică semifinalele nu se vor mai juca tur-retur, cum era până acum.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii