1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

nicucroitorupoli2021octDambovitapenet, Cupa României / Politehnica Timișoara a oferit surpriza zilei de joi în optimile Cupei României, 2-0 cu Rapid, pe ”Dan Păltinișanu”. La finalul meciului, tehnicianul dâmbovițean al lui Poli, Nicu Croitoru, și-a felicitat elevii pentru dăruire și rezultat, dar a avertizat că aceeași atitudine trebuie păstrată și în campionat.

"Venim după o serie de meciuri mai puțin reușite și victoria de astăzi, pe lângă calificarea în sferturi, ne asigură și un moral pentru ceea ce urmează. După meciul cu Ripensia era greu de crezut că putem să reușim un rezultat atât de bun. Mă bucur că am avut o organizare foarte bună a jocului, iar asta ne demonstrează că putem și ne dă speranțe pentru jocurile din campionat care urmează, pentru că avem mare nevoie de puncte. Sperăm să fie un restart. În același timp, suntem și îngrijorați, pentru că este clar că jocul de astăzi va lăsa urme, iar jocul cu Dej o să-l disputăm duminică. Timp foarte mult pentru refacere nu avem, însă sper să reușim să o facem și cu victoria de astăzi să reușim și la Dej un rezultat bun. În privința lotului este mai greu, însă mizez pe atitudinea lor și pe dorința lor de a obține rezultate pozitive. Nu știu ce adversar îmi doresc în sferturi. Acum ne gândim la jocul de la Dej, e foarte important pentru noi, ca și jocurile care urmează în campionat. Avem timp să ne gândim și pentru adversar".

Croitoru a ajuns la Timișoara în urmă cu o lună.

Foto: liga2.ro

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii