1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorulbucurie2Pandemia a dat peste cap și programul Cupei României la fotbal, competiție în care zilele trecute abia s-au disputat meciurile din 16-imi. Ultima calificată în faza următoare, FCSB, a fost decisă miercuri la masa verde, 3-0, cu Gloria Buzău, formație care se confruntă cu un focar de coronavirus.



Potrivit FRF, optimile se vor juca în perioada 9-11 februarie 2021. Federalii nu au făcut nicio precizare, până la acest moment, legată de tragerea la sorți a acestor jocuri. Chindia s-a calificat în optimi după 5-3 (1-1, 4-2 dld),  cu Hermannstadt.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii