1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasibiu2020sept1Dambovitapenet, Cupa României / Începând de mâine, se vor desfășura meciurile din 16-imile Cupei României la fotbal. Vă prezentăm programul complet - zile, ore și stadioane. Chindia va juca în deschiderea 16-imilor, cu FC Hermannstadt, de la ora 18:00, la Giurgiu. 



27 noiembrie:
Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt (stadion ”Marin Anastasovici” - Giurgiu, ora 18.00)
Progresul Spartac – CSU Craiova  (stadion ”Ion Oblemenco” - Craiova, ora 20.45)

28 noiembrie
Turris Tr. Măgurele – Sepsi Sf. Gheorghe  (stadion Municipal - Tr.Măgurele11.00)
CSC Sânmartin – Dunărea Călărași  (stadion Comunal - Sânmartin, ora 12,00)
FCU Craiova – ASU Poli Timişoara  (stadion ”Ion Oblemenco” - Craiova, ora 13,15)
Farul Constanța – Academica Clinceni (stadion Farul - Constanța, ora 13.30)
Concordia Chiajna – FC Botoșani  (stadion Concordia - Chiajna, ora 13.30)
Viitorul Târgu Jiu – FC Argeş  (stadion Municipal - Tg.Jiu, ora 13.30)
Ceahlăul P.Neamţ – Petrolul Ploiești (stadion Ceahlăul - P.Neamț, ora 18,00)
Dinamo – Viitorul Constanța (stadion Dinamo - București, ora 20.45)

29 noiembrie
Ripensia Timișoara – Astra Giurgiu (stadion Electrica - Tomișoara, ora 12.15)
Hușana Huși – Universitatea Cluj  (stadion Municipal - Huși, ora 13.30)
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș (stadion ”Anghel Iordănescu” - Voluntari, ora 17.30)
Politehnica Iaşi – CFR Cluj (stadion ”Dr.Constantin Rădulescu - Cluj, ora 20.30)

30 noiembrie
FK Csikszereda – UTA Arad (stadion Municipal - Miercurea Ciuc, ora 18.00)
SCM Gloria Buzău – FCSB  (stadion Gloria - Buzău, ora 20.45)

În cazul în care un jucător va acumula două cartonaşe galbene (câte unul în fiecare dintre cele două meciuri, respectiv din ”16”-imi şi optimi), acesta nu va avea drept de joc în meciul din faza sferturilor de finală. În cazul în care un jucător va primi doar un singur cartonaş galben în cele 2 meciuri mai sus menţionate, acesta va fi anulat, urmând să fie ţinută o evidenţă nouă începând cu faza sferturilor de finală.

Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza a competiţiei se face în primul joc oficial disputat de oricare dintre echipele clubului, indiferent de competiţie. În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF.
Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare a competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii