1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2sibiuhermanDambovitapenet, Cupa României / După cum v-am anunțat, deja, la sediul FRF, a avut loc tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României, fază în care au intrat și echipele de Liga1. Vă prezentăm programul complet, dar și câteva informații legate de modul în care se vor desfășura aceste jocuri.



Farul Constanța – Academica Clinceni
Dinamo – Viitorul Constanța
Turris Oltul Turnu Măgurele – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
SCM Gloria Buzău – FCSB
Hușana Huși – Universitatea Cluj
Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt
Politehnica Iaşi – CFR Cluj
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ – Petrolul Ploiești
Concordia Chiajna – FC Botoșani
Ripensia Timișoara – Astra Giurgiu
Progresul Spartac – Universitatea Craiova
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Campionii FC Argeş
CSC Sânmartin – Dunărea Călărași
U Craiova 1948 SA – ASU Poli Timişoara
FK Csikszereda – UTA Arad

Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 28 noiembrie cu începere de la ora 13:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

În cazul în care un jucător va acumula două cartonaşe galbene (câte unul în fiecare dintre cele două meciuri, respectiv din ”16”-imi şi optimi), acesta nu va avea drept de joc în meciul din faza sferturilor de finală. În cazul în care un jucător va primi doar un singur cartonaş galben în cele 2 meciuri mai sus menţionate, acesta va fi anulat, urmând să fie ţinută o evidenţă nouă începând cu faza sferturilor de finală.

Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza a competiţiei se face în primul joc oficial disputat de oricare dintre echipele clubului, indiferent de competiţie. În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF.
Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

În conformitate cu principiile de desfăşurare a competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii