1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniapozaechipafinalsezon”Lupii” din Londra și-au îndeplinit obiectivul! Deși Molesey, prin remiza de ieri, le ”asigura” prezența ”tricolorilor” și în sezonul viitor al Ligii a 8-a, băieții de la FC România au tratat meciul lor cu maximă seriozitate și au câștigat! Ultimul joc în fața fanilor! Managerul Ionuț Vintilă, pe teren, pentru un sfert de oră, de poveste! Felicitări, FC România!

 

FC România va juca și sezonul viitor în Liga a 8-a! După, Chipstead – Molesey 0-0 și FC România – Egham Town 3-1, trupa românilor este matematic și la anul în Liga a 8-a! Diferența este, deja, de opt puncte, între FC România și prima echipă care va retrograda și, atenție, mai este doar o singură etapă!

Ieri, fanii de la FC România au asistat și la un moment special! Managerul Ionuț Vintilă a intrat pe teren și a jucat ultimul sfert de oră! Felicitări!

FC România – Egham Town 3-1 (2-0)
Au marcat: Lemba (min. 33), Miron (39), Neuruba (53) / Robinson (69)

FC România: Dărăbanț - Miron (Barcari 54), Sandu, Lupu, Ghinea (Morgan 51), Henry, Taban, Lemba, Bălșanu (Vintilă 76), Neuruba, Maximov.

Felicitări, FC România!



Sursă foto: Ciprian Dâmbean


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii