1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cosminanton1Cosmin Anton este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la FC România. După o perioadă fastă în tabăra ”lupilor” de la Londra, care s-a încheiat cu o binemeritată promovare în Liga a 8-a, Cosmin Anton a revenit, de câteva săptămâni, în fotbalul din Anglia. Un interviu în care vorbește despre problemele din fotbalul românesc, dar și despre planurile de viitor ale ”tricolorilor” de la FC România!

 

De ce s-a reîntors la FC România, după doar câteva luni de pauză!
”Am ales să revin la FC România pentru ca mi s-a luat de fotbalul din țară! Și de niște oameni care sunt buni numai de promisiuni!”

cosminanton4

Cum a simțit FC România prima dată, cum este acum!
”Când am venit prima dată la echipă, nu știam la ce nivel joacă FC România. Mă gândeam că este unul scăzut, din punct de vedere fotbalistic! Dar am rămas plăcut surprins! Acum, în liga a 8-a este un fotbal mult mai plăcut și chiar sunt unii jucatori foarte buni! Ei pot face oricând diferența într-un meci!”

cosminantonechipa2

Fani în România, susținători în Anglia!
”Cu siguranță că multă lume a auzit de FC România, pentru că nu este ușor să duci numele pe stadionul Wembley! Știu sigur că sunt mulți oameni care ne urmăresc la fiecare meci și sunt curioși de rezultate. Și în Anglia s-a auzit de FC România, dar mă gândesc că din cauza programului de lucru nu pot veni la meciurile noastre. Totuși, de fiecare data noi avem câțiva suporteri care vin și ne susțin necondiționat! Și vreau să le mulțumesc!”

Un joc pe care nu îl poate uita!
”Un meci memorabil a fost cel din cupa Angliei, cu Hayes, unde am fost aproape de o calificare și cu puțin noroc puteam să câștigăm! Țin minte că atunci au venit foarte mulți suporteri români, care ne-au susținut și au cântat tot meciul!”

Unde ar fi FC România în fotbalul din țară!
”Aș pune FC România în Liga a 2- a fără niciun fel de problemă!”

2019, un an de cumpănă
”Îmi doresc ca în 2019 să rămânem în liga a 8-a și în următorul sezon sa reușim să aducem lângă noi sponsori, care să susțină echipa și suporteri pentru a încerca o nouă promovare istorică!”

Succes, Cosmin Anton! Baftă, FC România!

cosminanton3

 

Foto: Ciprian Dîmbean



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii