1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaibotosanMihai Botoșan este un alt fotbalist de la FC România care promite! A ajuns la echipa ”lupilor” din Londra în urma unui trial. Acum vrea să lupte alături de băieți pentru a duce FC România cât mai sus în fotbalul din Anglia! Succes, Mihai Botoșan!

 

Aici se simte perfect!
Mihai Botoșan spune că FC România este formația care îi dă încredere și îl face să fie din ce în ce mai bun: ”Am ajuns să joc la FC România în urma unui trial! Am ales să vin aici pentru ocazia oferită, aceea de a juca într-un mediu profesionist, alături de niște băieți extraordinari!”

 

La ei, ca-n liga secundă, la noi!
Mihai Botoșan nu este singurul care crede despre fotbalul din Liga a 8-a că se apropie de vârful... piramidei, în România. Lucru pe care l-a simțit încă de la început: ”Primul meci... Este ceva special! Îți dorești să dai totul și să impresionezi. Și mă bucur că am reușit! (...) Cât despre Liga a 8-a din Anglia pot spune că este la nivel de liga a doua din țară!”

 

”Te simți fotbalist profesionist când fanii scandează FC România.”
Mihai ne-a mărturisit că și-ar dori ca suporterii, fie din Anglia, fie din țară, să fie mai aproape de echipă: ”FC România ar trebui să însemne un motiv de mândrie pentru românii din țară, cât și pentru cei de aici!”

 

Planuri îndrăznețe!
”Pentru 2019 îmi doresc ca toți cei din echipă să fie feriți de accidentări și să luptăm pentru obiectivul echipei. Iar la anul, cine știe?! Poate vom lupta pentru promovare!”

 

Succes, Mihai Botoșan! Baftă, FC România!

Foto: Ciprian Dîmbean 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii