0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

rogoijina12Robert Rogojină este cel de-al doilea portar din lotul ”lupilor” de la FC România! Atunci când are ocazia, încearcă să dea tot ce poate mai bun. Robert crede că românii au reușit să le câștige respectul englezilor, în primul rând prin prisma rezultatelor. Are și un mesaj pentru suporteri: ”Fără fani... fotbalul e trist!”

 

”Am ales să joc pentru FC România deoarece am citit foarte multe lucruri frumoase despre această echipă și cumva îmi și alină dorul de casă. Mă simt onorat că am ajuns să joc la echipa cu numele țării mele!”



Cupa Angliei, la loc de cinste!

Ca mai toți ceilalți colegi de echipă, Robert Rogojină spune că meciurile din Cupa Angliei sunt cele mai frumoase. Acolo, totul capătă o altă diminesiune! Interesul pentru această competiție este atât de mare încât nu ai cum să rămâi imun, atunci când auzi ”FA Cup”: ”Au fost mai multe amintiri frumoase,  în primul rând meciurile câștigate în Cupa Angliei. O atmosferă extraordinară!”



Au câștigat respectul englezilor

Robert Rogojină spune că FC România a reușit să își câștige respectul în Anglia, în primul rând prin prisma rezultatelor: ”Cred că englezii au o părere bună despre noi mai ales duă ce au văzut că am ajuns atât de sus in fotbalul lor. Acolo unde nu este tocmai ușor. Întodeauna ne-au respectat și nu au lăsat loc de interpretări.”



Diferență uriașă între Anglia și România!

”Nivelul fotbalului este foarte ridicat față de România, Nu se compara nimic de aici cu ce este în România.”



”Fără fani... fotbalul e trist!”

”Am mare încredere în această echipă. Cu mai multă pregătire, dacă timpul ne-ar permite, eu cred că am putea să promovăm în liga a-7-a. Eu am jucat la o echipă susținută de fani (n.red. Poli Timișoara) și am făcut lucruri mărețe, așa că îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion! Să ne bucurăm împreuna de fotbal și să ne susțină! Fără fani... fotbalul e trist!”


Succes, Robert Rogojină! Baftă, FC România!

Foto: Ciprian Dîmbean 

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii