1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bogdanungureanu1Bogdan Ungureanu a venit în Anglia, la FC România, direct din Liga a 2-a, de la Dacia Unirea Brăila! S-a întâmplat în urmă cu trei ani și, crede fotbalistul, acum trăiește cel mai frumos moment din carieră! Cu atât mai mult cu cât poate juca în cea mai atractivă competiție de fotbal de pe planetă: Cupa Angliei!

 

Cum a ajuns la FC România!
”De FC România am auzit când am fost contactat de antrenorul Ionuț Vintilă! Eram în liga a doua, la Dacia Unirea Brăaila! Mi-a plăcut ideea, am fost atras de proiect și așa am spus da! Am ajuns la echipă acum 3 ani! ” – Bogdan Ungureanu

 

Fani români, dar și englezi!
La FC România, în tribune, de fiecare dată, pe lângă fanii români sunt și câțiva englezi. Iată de ce crede Bogdan că ei sunt mereu prezenți la meciurile ”lupilor”: ”Sunt mereu și câțiva fani englezi pentru că le place stilul nostru de joc si starea noastră de spirit!”

bogdanungureanu2

 

Moment emoționant, la debut!
La primul meci în tricoul celor de la FC România, Bogdan Ungureanu a avut emoții: ”Când am intrat prima dată să joc pentru FC România am simțit ca și cum aș juca pentru naționala României În plus, atunci când joci în Cupa Angliei...trăiești un sentiment aparte. Este ceva extraordinar!”

 

Cel mai frumos moment, din viitor!
”Cel mai frumos lucru este să promovăm în liga a 7-a!”

 

”Lupii”, o familie pe teren și în afara lui!
Bogdan Ungureanu spune că formația din Liga a 8-a engleză este una deosebită! ”În primul rând pentru că cei care fac parte din ea sunt la fel și pe teren și în afara lui: ”Grupul este unit pentru că sunt numai oameni speciali. Fiecare cu un caracater aparte!”

 

Succes, Bogdan Ungureanu! Baftă, FC România!

 

Foto: Ciprian Dîmbean

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii