1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sergiupitaru45Sergiu Pitaru este cel mai ”vechi lup” din Londra! În cei șapte ani petrecuți sub ”tricolor” a trăit momente fericite, dar a simțit și gustul amar al înfrângerilor. E o bucurie să asculți poveștile spuse de el!  În 2019, continuă să lupte pentru FC România și, spune el, cea mai frumoasă amintire datează chiar de anul trecut, când, în Cupa Angliei, a marcat trei goluri într-o singură repriză!

 

”Sunt foarte bucuros pentru toți anii petrecuți aici!”
”Sunt cel mai vechi de la echipă și sunt foarte bucuros pentru toți anii petrecuți alături de jucătorii care au trecut pe la FC România. În urma cu ceva timp, mai exact 7 ani, am ajuns în Londra, cu soția mea. Am ales Anglia pentru un trai mai bun. În casa în care locuiam era un băiat care activa la FC România. Prin el am mers la un trial, iar de atunci am rămas în familia FC România”, ne-a povestit, emoționat, Sergiu Pitaru.


Cum depășesc ”lupii” un moment greu

Pentru că este unul dintre jucătorii cu vechime, dar și cu experiență, am vrut să știm de la Sergiu Pitaru cum reușesc ”lupii” să treacă peste o înfrângere. Iată ce ne-a declarat: ”Atunci când pierdem suntem cu toții triști, dar nu avem prea mult timp să fim supărați, pentru că ne întoarcem acasă la familiile noastre, iar next day (n.red - ziua următoare) intrăm în circuit normal: familie, muncă și așa mai departe. Iar la câteva zile ne întâlnim iarăși în vestiar, cu gândul la o nouă victorie”.


A marcat trei goluri într-o repriză, în Cupa Angliei!

În cei șapte ani petrecuți la FC România, Sergiu Pitaru a adunat sute de amintiri și…zeci de goluri! Și totuși, trei dintre ele au o însemnătate aparte! Au fost marcate în același meci, în aceeași repriză! Și nu oriunde, ci în Cupa Angliei! Se întâmpla pe 8 septembrie 2018, în confruntarea cu Soham Town Rangers, scor 4-0. Asta după ce Sergiu reușea să puncteze în minutele 7, 22 și 45, pentru ca în partea a doua un al ”lup”, Maximov, să stabilească scorul final. ”Cu siguranță astea sunt cele mai importante goluri reușite de mine! Mai ales că le-am marcat în Cupa Angliei, acolo unde cred că oricine își dorește să joace”, a completat Sergiu Pitaru.


”FC România nu este doar o echipă!”

Sergiu Pitaru este de părere că FC România nu este doar o echipă, dintr-o ligă de fotbal a Angliei… ”FC România este o familie, formată din oameni cu un caracter deosebit! Așa au reușit să ducă, an de an, povestea mai departe. Și sunt convins că se va mai auzi multă vreme despre FC România!”

Felicitări, Sergiu Pitaru! Succes, FC România!

Foto: Ciprian Dîmbean


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii