1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

onokwai2Chidubem Onokwai este, de departe, ”arma letală” a celor de la FC România! A marcat, atenție, 11 din cele 14 goluri ale ”lupilor” din Londra, în jocurile în care el a intrat în teren! Atacantul de 24 de ani promite multe, în acest sezon!

 

Chidubem Onokwai este omul de gol al celor de la FC România! A reușit să marcheze 11 din cele 14 goluri ale echipei, în jocurile în care el s-a aflat pe gazon! O statistică impresionantă, de atfel! Mai mult, Onokwai, deși nu a jucat întreg sezonul pentru FC România, a reușit să marcheze mai bine de jumătate din golurile ”lupilor”: 11 din 20!


Iată meciurile în care a marcat Onokwai:

Egham Town – FC România 0-2
Onokwai – 2

FC România – Bracknell Town 1-6
Onokwai

FC România – Hertford 2-0
Onokwai – 2

Hayes&Yeading – FC România 5-1
Onokwai

Waltham Abbey – FC România 1-2
Onokwai – 2

Molesey – FC România 2-2
Onokwai – 1

FC România - South Park 3-0
Onokwai – 1

Westfield – FC România 2-1
Onokwai

Ce ne spun aceste cifre? El a adus opt puncte trupei lui Ionuț Vintilă! Dintr-un total de 13! 

Grație acestor reușite, Onokwai a intrat, rapid, în vizorul altor echipe. Sursele noastre vorbesc, deja, de nu mai puțin de cinci oferte venite pe numele lui Onokwai! Doar că ”Chid”, așa cum este alintat de coechipieri, pare să fi făcut o alegere înțeleaptă! Preferă să rămână la FC România, până la finalul sezonului. Aici îi merge bine, marchează și… dacă va continua seria bună, la toamnă, s-ar putea să îl vedem o ligă, dacă nu două, mai sus!

Succes, Onokwai! Baftă, FC România!

onokwai1

Sursă foto: Ciprian Dîmbean


 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii