4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniaextrasezon4”Lupii din Londra” / Astăzi, FC România a reușit să bifeze o nouă victorie în campionat! A fost cel de-al treilea succes, din actualul sezon. Victoria este cu atât mai importantă cu cât vine în fața unei formații aflate tot în zona ”fierbinte” a clasamentului. Vezi scorul final, formația folosită și poziția în clasament! 

 

FC România – South Park 3-0 (1-0)
Au marcat: Aurelian Tîrcă (min. 28), Charlie Alexiou (autogol – 58), Chiduben Onokwai (73)

FC România: Dărăbanț - Tîrcă, Sandu, Lupu, Bălșanu, Grițcan (82 – Mabassa), Maximov (79 –Voicu), Taban, Onokwai, Chiriac, Gabor (74 – Botoșan).

După victoria de astăzi, FC România ajunge la 9 puncte și locul 17, în clasamentul ligii a 8-a. Partea bună este că diferența față de formațiile de deasupra ”lupilor” s-a micșorat. Vom reveni cu rezultatele complete, clasamentul la zi și programul celor de la FC România.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii