1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon3Astăzi, de la ora 15:00, la Londra (17:00, la București), FC România a susținut un nou joc în campionat. Intră și vezi rezultatul final și câteva detalii despre echipa noastră. Vom reveni cu rezultatele etapei și clasamentul, actualizat. 

 

Chalfont St Peter – FC România 1-0 (1-0)
A marcat: Dan Fleming (min. 36)

Din nefericire, FC România pierde (și) acest joc... De precizat că managerul Ionuț Vintilă nu s-a putut baza pe mulți dintre componenții echipei noastre, ceea ce într-un final s-a văzut pe tabela de marcaj... 

După jocurile de astăzi, există atât vești bune, cât și mai puțin bune. Despre toate vom pomeni într-un nou articol, pe care îl puteți citi mâine, pe site-ul nostru. Atunci vom reveni și cu rezultatele etapei și clasamentul, la zi.

Sursă foto: Ciprian Dîmbean

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii