1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon1După cum bine știți, sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 15:00, la Londra (17:00, la București), ”lupii” vor juca în FA Cup (Second Round Qualifying), contra celor de la Beaconsfield Town FC. Deși adversarul este unul puternic, vă oferim cinci motive pentru care credem că FC România poate merge mai departe în Cupa Angliei!

 

FC România - Beaconsfield Town FC
- ora 15:00, la Londra (17:00, la București)
- locație: Cheshunt Stadium, Theobalds Lane, EN8 8RU

Meci greu, dacă nu foarte greu, pentru FC România, în Cupa Angliei. Și totuși, iată cele cinci motive, pentru care credem că românii pot merge mai departe:

1. În momentele ”cheie”, băieții noștri reușesc să se mobilizeze exemplar.

2. Unitatea grupului – Managerul Ionuț Vintilă a reușit cel mai important lucru, să formeze o... familie. Cei care ajung să joace pentru ”lupi” sunt ... ”adoptați” și integrați, imediat.

3. Meciul se joacă în ”bârlogul lupilor”. Un joc în fața propriilor suporteri înseamnă cu adevărat... ceva! Așa că sâmbătă, la ora jocului, să sperăm că în tribune galeria românilor va fi una (foarte) numeroasă!

4. Presiunea este pe adversar, nu pe FC România - Beaconsfield Town FC pleacă drept favorită în acest joc. Așa că băieții noștri trebuie să speculeze asta.

5. FC România scrie, deja, istorie în Cupa Angliei! Și atunci, când faci asta... ceva te împinge de la spate, să reușești... mai mult! Și mai mult!

 

Hai, FC România! Spre o nouă victorie, istorică!

 

Sursă foto: Ciprian Dîmbean

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii