1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon1”Lupii” din Londra te așteaptă să faci parte din comunitatea FC România! Ei pe teren, tu în tribună! ”Împreună, putem scrie istorie în Anglia, adică în ”templul” fotbalului! Vizitează magazinul online (shop-ul) și alege ceea ce îți place! Împreună suntem mai puternici! Împreună suntem FC România!”

 

Pe  http://fcromania.com/shop/ găsești o mulțime de articole sportive cu însemnele celui mai îndrăgit club de fotbal din Anglia, de românii de pretutindeni: FC România! Echipamentul ”lupilor”, fulare de colecție, fanionul clubului și alte accesorii sunt disponibile în magazinul virtual! Fii alături de FC România! Iar băieții promit să facă spectacol pe teren!

Foto: Ciprian Dîmbean

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii