1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou12După o promovare venită în ultimul moment, pentru FC România urmează un nou pas important! ”Lupii” își fac Academie! Intră și vezi detalii despre acest proiect îndrăzneț! Succes, FC România în sezonul 2018-2019! Pe toate planurile! 

 

Vești bune pentru copii și nu numai! FC România își deschide Academie! Aici, vor putea ajunge (mini)fotbaliști cu vârste între 7 și 14 ani. Și asta nu e tot! Gruparea românilor din Londra este în căutare de… antrenori!

”După ce am fost invitați să facem parte din Liga a 8-a, Bostik League, începând cu sezonul 2018-2019, clubul nostru face un nou pas către performanță! FC România intenționează să își deschidă propria Academie! Motiv pentru care suntem în căutare de antrenori. Îubești fotbalul? Îți place să faci mai mult decât să îl privești? Vrei să te alături unui proiect serios și îndrăzneț? Dacă da, aceasta este șansa ta! Poți antrena copiii de la FC România, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Cu o singură condiție, să ai minimum cursuri “Level one in coaching”! Dacă ești dornic de performanță, trimite-ne un email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar noi îți oferim șansa ca visele și ideile tale să se împlinească! Succes! ” – Am redat, integral, comunicatul oficial al grupării din Londra!

Succes, FC România! Și promitem să ținem aproape!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii