1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gw112Cu fiecare zi trecută, în Essex Senior League, se schimbă lucrurile, în lupta pentru promovare. Până pe 14 aprilie, dată la care joacă FC România, mai sunt programate câteva jocuri care pot influența ordinea în clasament! Aseară, am avut parte de primele... mișcări!

 

Basildon United FC - Stansted FC a fost amânat, din cauza vremii și Takeley FC - Sawbridgeworth Town FC s-a terminat…1-2! În aceste condiții, Takeley este aproape scoasă din lupta pentru promovare.

Așa cum spuneam, Basildon și-a amânat meciul, de această dată, pe bună dreptate, pentru că vremea și-a făcut, din nou, de cap în Anglia.

Pe de altă parte însă, trebuie semnalată prezența președintelui și managerului de la Basildon la… jocul de acasă al celor de la Enfield (Enfield – Southend Manor 5-2)… Situația bizară a fost subliniată, rapid, pe rețelele de socializare. De notat că sâmbătă, Enfield va juca un meci „cheie” în disputa promovării: Redbridge – Enfield. O eventuală victorie a celor de la Enfield sau chiar un egal, ar da aripi jucătorilor de la FC România și… Basildon.

Până la meciurile de sâmbătă mai avem două jocuri interesante:

12 aprilie
Hackney Wick FC - Takeley FC

13 aprilie
Tower Hamlets – Basildon

Clasament
1. Great Wakering 84 (35 de jocuri)
2. Redbridge 81 (35)
3. FC România 76 (35)
4. Basildon 73 (33)
5. Takeley 62 (30)

Foto: youtube.com / Great Wakering - Enfield (formație de care se leagă multe dintre speranțele băieților noștri)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii