1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

basildon112Totul s-au nimic pentru FC România! Pentru a obține promovarea, FC România are nevoie de victorii, pe linie! Astăzi, de la ora 15:00, la Londra (17:00, la București), băieții lui Ionuț Vintilă joacă la Basildon. Formație pe care, dacă o înving, o pot scoate din lupta pentru promovare!

 

Basildon vine după o înfrângere neașteptată, acasă, 0-3 cu Waltham Forest, în timp ce FC România a bifat o victorie, 4-1, cu Sporting Bengal. Meciul de azi este unul de „care pe care”, pentru că cine pierde iese, în proporție de 99%, din cursa pentru promovare! La egal, aproape sigur, ambele formații pierd șansa de a continua cursa de urmărire a primelor două clasate: Great Wakering și Redbridge. De acum, până la final, fiecare joc se dispută sub ...presiune! De aceea trebuie să îi incurajăm pe băieții noștri! Luptați pentru visul vostru și al nostru: promovarea! Succes! Puteți învinge! Hai, FC România!

UNDE SE JOACĂ MECIUL
Ho Ho Stadium
Gardiners Close, Basildon, Essex SS14 3AW
Directions: Nearest station - Basildon (C2C)

CE MECIURI SE MAI JOACĂ ASTĂZI
Basildon United FC - FC Romania
Burnham Ramblers FC - Great Wakering Rovers FC
Enfield 1893 FC - Hullbridge Sports FC
Hackney Wick FC - Ilford FC
Redbridge FC - Waltham Forest FC
Southend Manor FC - Woodford Town (2017) FC
Sporting Bengal United FC - Stansted FC
Wadham Lodge FC - Clapton FC
West Essex FC - Takeley F

CLASAMENT
1. Great Wakering 81p (34 de jocuri)
2. Redbridge 80p (34)
3. FC Romania 76p (34)
4. Basildon 70p (32)
5. Takeley 62p (28)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii