5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniasezonnou113FC România este singura echipă din Essex Senior League care nu a pierdut niciun meci în ultimele 20 de jocuri! Ba mai mult, nu există nicio altă formaţie care să aibă mai puţin de două înfrângeri!

 

FC România este cea mai în formă echipă din campionat! Nu o spunem noi, ci performanţele echipei, care vorbesc de la sine! 16 victorii şi patru egaluri, plus 0 în dreptul înfrângerilor. Şi golaverajul este unul pe măsură: 54-14! Singura echipă ce a reuşit să acumuleze mai multe puncte decât trupa lui Ionuţ Vintilă în ultimele 20 de jocuri este Redbridge: 54, faţă de 52 ale românilor. Doar că cei de la Redbridge au două înfrângeri.

Vă reamintim că FC România are de jucat miercuri un meci important, acasă, cu Great Wakering, echipă aflată pe locul 3. Vă vom ţine la curent cu informaţii despre acest joc, mai ales că sunt mari şanse ca partida să fie amânată, din cauza condiţiilor meteo, nefavorabile.

Click pe poză, pentru mărire.

fcromaniault20

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii