1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou6Trei meciuri în deplasare, în următoarele zile, pentru „lupii” lui Ionuţ Vintilă! Intră şi vezi programul celor de la FC Romania!

 

Trei deplasări, dintre care două în Essex Senior League şi una în Gordon Brasted Memorial Trophy, în doar 10 zile! Cam acesta este ritmul în fotbalul englezesc şi atenţie, vorbim despre Liga a 9-a! Dar nimeni nu se plânge! * După victoria de sâmbătă, FC Romania şi-a consolidat poziţia secundă în clasament, dar este neapărată nevoie de rezultate bune şi în următoarele două deplasări! * Marţi, 16 ianuarie, de la ora 19,45 - la Londra (21,45 la Bucureşti): Stansted FC vs FC Romania (în tur 0-0), gazdele ocupând locul 18 în Essex Senior League - Premier Division * Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 15,00 - Londra (17,00 la Bucureşti), încă o deplasare: Sawbridgewort FC vs FC Romania, gazdele aflându-se pe locul 13. În fine, marţea viitoare, 23 ianuarie, „lupii” vor reveni pe „Crofters End Stadium”, pentru sfertul de finală din Gordon Brasted Memorial Trophy, tot cu... Savwbridgewort FC!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii