5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

longmelfDupă cum v-am anunţat deja, FC Romania s-a calificat în etapa următoare a Cupei Angliei - runda preliminară, reuşind ca la rejucare să învingă, în deplasare, pe Waltham Forest! În faza preliminară, „lupii” vor da piept cu... „ţăranii” de la Long Melford - o echipă care are o vechime de... 150 de ani!

FC Romania s-a calificat în runda a doua a Cupei Angliei - faza preliminară, după ce a învins în deplasare, la rejucare, pe Waltham Forest cu 2-1, prin golurile reuşite de Toby Cleaver şi George Taban * În etapa următoare, programată sâmbătă, 19 august, de la ora 15,00 (17,00 la Bucureşti), FC Romania va întâlni, în deplasare, pe „ţăranii” de la Long Melford FC, care au eliminat-o în prima fază cu 1-0 pe Hackney Wick * Long Melford, care activează tot în Liga a 9-a - Eastern Counties League - Premier Division, este una dintre cele mai vechi echipe din Anglia, fiind înfiinţată în anul... 1868!

Foto („longmelfordfootballclub.com”): Long Melford FC

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii