1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniafccup2021Dambovitapenet, FC România / ”Lupii” din Anglia au pierdut, dramatic, rejucarea meciului din FA Cup, pe terenul celor de la Welwyn Garden City, scor 3-2. Acum, privirile sunt ațintite asupra campionatului, acolo unde gruparea lui Ionuț Vintilă are maximum de puncte! De altfel, FC România este una dintre cele cinci formații cu maximum de puncte, după două etape disputate.

Despre meciul din Cupă, trebuie spus că primii care au deschis scorul au fost ”lupii”, în minutul 17, prin Stylianides, pentru ca în minutul 25 să preia din nou conducerea, prin Edwards. Gazdele au reușit să restabilească însă egalitatea, grație unei lovituri de la 11 metri. După pauză, singurii care au mai marcat au fost cei de la Welwyn Garden City și FC România părăsește cea mai spectaculoasă competiție de pe planetă!

Pentru FC România urmează două confruntări dificile, în campionat, la interval de doar câteva zile: pe 28 august, în deplasare la North Leigh (locul 5, 6p), apoi, pe 30 august, acasă, cu Waltham Abbey (locul 8, 3p).

Succes, FC România! Alături de voi!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii