1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

raduniculescu2100Etapa a 32-a a dus Chindia în ”Parcul cu platani”, din Cotroceni, împotriva unui FC Național, locul 2, care lupta cu Steaua pentru titlul național! Înaintea meciului, Chindia a rămas fără Onisemiuc- declarat jucător liber, care a plecat la Brăila și Marian Pană - nemulțumit de restanțele financiare. Ba mai mult, la primul antrenament sub comanda lui Marin Olteanu nu s-au prezentat Țermure, Mitu, Antal, Rădoi, M.Stoica, Jipa și Grama - toți din aceleași motive ca și Marian Pană! Așa că nu trebuia să ne mai mirăm în ce situație s-a aflat staff-ul tehnic, înaintea meciului cu FC Național și nici de prestația jucătorilor în cele 90 de minute, în care echipa a arătat ca una adunată în Parc, pentru o miuță!FC Național - Chindia Târgoviște 4-1 (3-1)
Au marcat: R.Niculescu (min.25, 35), Albeanu (45, 50) / Țermure (37)

Au arbitrat: Constantin Gheorghe (Suceava) - Sorin Boca (Iași) șI IOsif Olah (Sf.Gheorghe). Obs.FRF: Mircea Constantinescu și Victor Cicu (ambii din București).La tineret - rezerve2-2 (1-1).

FC Național: R.Lucescu - Zegren, Vochin, Necula, P.Marin - Pigulea, Ciubotariu (cpt), Potocianu (46 - C.Liță), Vasc (65 - Moisescu) - Albeanu (70 - M.Savu), R.Niculescu. Antrenor: Florin Halagian.

Chindia: Jipa (46 - Diac) - M.Stoica, Bogoi, Țermure (cpt), Becheanu (46 - Ristea), Ghergu - Bălașa, Rădoi, Mitu - Luca, Toboșaru. Antrenor: Marin Olteanu.

Chindia, a avut un joc asemănător cu cel practicat astăzi în play-out, fără orizont, lipsit de ambiție, astfel că bucureștenii au reușit să-și impună punctul de vedere, extrem de repede și ușor: după două ratări - R.Niculescu (min.10) și Vasc (12), primul va deschide scorul cu cap(ul) dintr-un unghi ”imposibil”, la o deviere tot cu capul a lui Albeanu . După doar 10-12 minute, același atacant al ”bancarilor” profită de o greșeală în lanț ”semnată” de Țermure - Becheanu - Jipa și va înscrie în poarta goală, din apropiere (2-0). Chindia are o tresărire de orgoliu, la ”bomba” lui Țermure, care l-a învins pe Răzvan Lucescu, de la vreo 25 de metri, cu un șut la vinclul porții. Scorul primei reprize a fost fixat de Albeanu (min.45), la o greșeală copilărească a lui Jipa, după ce Toboșaru ratase incredibil reducerea handicapului (43). La doar 5 minute după reluare, Albeanu l-a învins și pe Diac - care îl schimbase la pauză pe Jipa. La 4-1, ”bancarii” opresc motoarele, făcând economie de energie, înaintea ”dublei” cu Seaua - finala Cupa României și returul din campionat - ultimul meci fiind decisiv pentru titlu!

Foto (”Ora de Sibiu”): Radu Niculescu - jucătorul meciului!

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii