1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

reghe39909”Micul Ajax” / În meciul cu FCM Bacău, din etapa a 19-a, Chindia era pur și simplu obligată să câștige, după ce coborâse pe locul 13. Din păcate, încep să apară problemele de lot, iar Silviu Dumitrescu trebuia să se descurce cu ceea ce mai rămăsese prin curtea de sub Turn!



Chindia - FCM Bacău 1-0 (0-0)
A marcat: Reghecampf (min.75). Au arbitrat: Valeriu Ioniță - Adrian Vidan și Alexandru Rolea (toți din București). Obs.FRF: Francisc Kolossi (București). La tineret-rezerve 3-1 (”triplă„ pentru Adrian Economu - fiul lui Mitică Economu)

Chindia: Jipa - Reghecampf, Ir.Voicu, Țermure (cpt), Bogoi, Becheanu - Ristea (25 - Onisemiuc), M.Stoica, Bălașa - Toboșaru (75 - D.Florea), Luca (87 - Cr.Ivan). Antrenor. Silviu Dumitrescu.

FCM Bacău: Bogdan - Condurache, Ciobanu, Fîșic, Fl.Ionescu, D.Munteanu - Jercălău (cpt), Fl.Pavel (20 - Zlati), Păvăluță (60 - N.Răducan)- Fl.Ganea (80 - Fl.Petcu), Serea. Antrenor: Mircea Nedelcu.

Chindia a început bine, dar dorința jucătorilor de a rezolva cât mai repde meciul duce la precipitare, astfel că Becheanu - scăpat singur către poarta lui Bogdan (min.8), nu-l poate învinge pe băcăuan, iar Reghecampf a ratat și el în două rânduri, într-un interval de numai trei minute (20 și 23). Oaspeții au încheiat repriza cu ocazia lui Fl.Ionescu (42) - șut puternic, dar pe lângă poarta lui Jipa. Au început partea a doua tot în atac - Jercălău (50) scapă singur pe culoar și numai faultul de ultim moment al lui Becheanu (care a și fost eliminat) a făcut ca tabela să rămână neschimbată! După ratările lui Luca (60) și Toboșaru (70), în sfârșit a venit și golul de trei puncte: cursă Bălașa pe aripa stângă (min.75), centrare Luca șutează puternic, dar nu-l poate învinge pe Bogdan, care a respins până la Reghecampf, iar ”neamțul” a reluat cu siguranță în colțul lung! Chindia scapă ca prin urechile acului, cu două minute înainte de final, când Petcu a reluat cu capul de pe linia careului mic, dar JIpa, atent, pe fază, reține.Victorie la limită, dar cele 3 puncte vor conta enorm pentru că târgoviștenii au urcat patru locuri în clasament și speranțele încep să renască lângă Turnul Chindiei, cei mai optimiști, începând să viseze la cupele europene! Ar fi fost însă prea frumos!...

Foto (facebook): Laurențiu Reghecampf, într-una dintre rarele dar inspiratele sale intervenții cu capul, în atacul Chindiei!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii