1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miticajipaEtapa a 10-a ne purta în Trivale, acolo de unde au venit, la scurt timp, vești nu prea bune pentru fotbalul târgoviștean! Deja sub Turn începuse agitația. Jipa și Aliuță se simt nedreptățiți, Țermure pare să fie și el nemulțumit, mai apoi și Toboșaru se va ”supăra”, dar mai grav era faptul că la Chindia sprijinul financiar rămâne mai mult în seama lui Gheorghe Chivu, alături de care au mai pus umărul doar Combinatul de Oțeluri Speciale și Arctic Găești. După cantonamentul de la Sinaia, Jipa și Aliuță revin la echipă și fac deplasarea la Pitești.FC Argeș Pitești - Chindia Târgoviște 2-1 (0-1). Au marcat: Aliuță (min.15) - Mogoșanu (75), Ceaușu (82)

FC Argeș: Vintilă - Mogoșanu, E.Năstase, C.Cristescu (65 - Drăguș), Abăluță, Ceaușu - Negru (49- Schumacher), C.Barbu. Anttrenor: Ion Moldovan.

Chindia: Jipa - Reghecampf, Bogoi (67- Ir.Voicu), Gîlmencea, Mielușică - Aliuță, B.Liță, Bălașa (70- Ristea), Dumitrașcu (46-Godeanu) - Bîrdeș (cpt), M.Luca. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Între cele două echipe, inclusiv băncile tehnice, se produce un adevărat ”amalgam”! Revenind la meci, să notăm faptul că târgoviștenii au început bine, având prima ocazie, prin B.LIță *Min.8), dar Vintilă scoate, cu un ultim reflex o minge pe care ”scria” gol! Și totuși a venit și golul, 7 minute mai târziu, când Aliuță l-a surprins pe portarul piteștean, cu un șut de la marginea careului mare (0-1), după un schimb cu Sică Bîrdeș! Din păcate, văzând cu ochii, târgoviștenii au făcut pasul în spate și argeșenii au ieșit mai curajos în atac. Jipa era însă la post, După revenirea de la vestiare, gazdele au prins mai mult curaj și au trimis de trei ori consecutiv în bară, prin Ceaușu, Barbu și Drăguș. Așa că egalarea era inevitabilă: Schumacher îl deschide precis pe Daniel Mogoșanu, demarcat în careul Chindiei, care, a reluat în colțul lung, făcând inutilă interevenția lui Jipa (1-1/min.74). În minutul 81, Jipa scoate cu vârful degetelor, de la vinclu, cu un reflex uimitor, penaltiul lui Schumacher și se părea că ne îndreptăm spre o remiză nesperată! Când mai erau doar 8 minute, Ceaușu consfințește victoria, spre nenorocul ChIndiei și bucuria gazdelor!

Foto (facebook): Mitică Jipa - omul care a închis de multe ori poarta Chindiei, mulți dintre atacanții vremii exclamând cu năduf: ”Hopa, Mitică!”


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii