1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cozmaEtapa a 9-a aducea la Târgoviște, Jiul Petroșani, care a venit însoțită de ”Luceafărul huilei”, Miron Cozma. Degeaba a încercat Gheorghe Chivu să tempereze tribunele pentru că la apariția lui Miron Cozma a izbucnit un adevărat cor de fluiereături și huiduieli, din piepturile a peste 10.000 de spectatori. Nici măcar ziariștii nu l-au băgat în seamă pe Cozma. În schimb, foștii târgovișteni,  arbitrul Marcel Lică și Liviu Baicea - fundașul ”minerilor” sunt primiți cu aplauze!



Chindia - Jiul Petroșani 2-0 (1-0)
Au marcat: M.Luca (min. 30) și Cr.Bălașa (56).

Chindia: Jipa - Reghecampf, Bogoi, Țermure, Gîlmencea, Mielușică - Bălașa (70 - Ir.Voicu), Aliuță (69 - Cl.Moldovan), Dumitrașcu (46 - B.Liță) - Bîrdeș (cpt), M.Luca. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Jiul: Toader (cpt) - Știrbulescu, Bivolaru (65- Sg.Radu), Baicea (46 - Huza), Mititel, M.Cristescu - Tudorache (6- Movilă), I.Radu, Cr.Pușcaș - V.Stancu, Cioabă. Antrenor: Gheorghe Staicu.

Jiul venea la Târgoviște după ce detronase liderul - FC Național (2-1 la Petroșani), urcând pe locul 5, în vreme ce Chindia - după înfrângerea din Regie coborâse pe 7. Chindia trece mai repede peste perioada de tatonare, deși prima ocazie aparține oaspeților - mingea lobată de Stancu, opriindu-se în transversală (min.20). Și totuși Chindia schimbă tabela, după o jumătate de oră, prin Luca - deschis în adâncime de Bălașa (min.30/ 1-0). Cu doar un minut înainte de pauză, același Stancu ”îngheață” tribunele, deși termoetrele trecuseră de mult de 30 de grade, șutând puternic, dar puțin pe lângă poarta lui Jipa! La 5 minute după reluare, Bălașa este faultat în suprafața de pedeapsă, dar tot el va rata penaltiul, sau Toader este pe fază și apără! Va marca însă peste alte 7 minute, când va relua mingea - șutată de Bogdan Liță și respinsă de același Toader (min.57) la Bîrdeș, care pasează rapid și precis (2-0). Petroșenenii nu reușesc să-l convingă pe Marcel Lică (min.67) de faptul că mingea șutată de Stancu a fost reținută de Jipa, dincolo de linia poprții și meciul se încheie cu 2-0 pentru târgovișteni.

Foto (facebook): Miron Cozma, huiduit și fluierat de peste 10.000 de spectatori!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii