1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

echipamente protectie 2Vești bune! Noi echipamente de protecţie pentru personalul din prima linie de luptă împotriva COVID-19! În județul Dâmboviţa au ajuns 1.380 de combinezoane de protecție şi 45 de litri de dezinfectant de nivel înalt a suprafețelor, echipamentelor şi instrumentarului medical.”Echipamentele de protecție vor fi distribuite de ISU “Basarab I” Dâmboviţa către Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Dâmboviţa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) Târgovişte şi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, Produsele sunt destinate personalului medical şi non-medical care asigură asistență medicală de specialitate, primul ajutor și transportul în faza prespitalicească, transferul interclinic, respectiv transportul pe traseele stabilite până la centrele de carantină a pacienților suspecți ori confirmați.

Echipamentele au fost aduse în România, cu o aeronavă NATO, din Coreea de Sud. Materialele de protecție au fost achiziționate de statul român prin Oficiul Național de Achiziții Centralizate și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în cadrul eforturilor de combatare a efectelor pandemiei de COVID-19 în țara noastră.”

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE, din cadrul ISU Dâmbovița

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii