1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

eugenpopesculucrariDupă ce în peisajul media din județul Dâmbovița au apărut o serie de informații care au adus îngrijorare în rândul iubitorilor de fotbal, astăzi, autoritățile locale, în frunte cu primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, au oferit asigurări că lucrările la modernizarea stadionului ”Eugen Popescu” merg înainte! Detalii, în articol!



Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, autoritățile locale au venit cu o serie de precizări, ca urmare a unor informații apărute în media locală, cum că lucrările la modernizarea stadionului ”Eugen Popescu” au fost stopate. 

”Am promis că vom construi acest stadion și cel tarziu la vară o să-l avem gata. Așa va fi! Lucrările de execuție la stadion continuă! Avem front de lucru și nu ne oprim! Azi dimineață oamenii munceau la fundația tribunei care se construiește de la zero (...) Am reziliat contractul cu proiectantul, pentru că nu ne răspundea sau răspundea foarte greu la solicitările noastre pe partea de asistență tehnică. Asta nu înseamnă că blocăm proiectul, ci tocmai că vrem să facem lucrurile cât mai repede. Eu nu-mi bat joc de banii târgoviștenilor, ca să aștept până când are chef proiectantul să-mi răspundă la clarificări: scrie 3 zile în contract, atunci 3 zille să fie (...) Avem aviz de la ISC că lucrările de până acum au fost realizate conform și se autorizează continuarea lor.” - primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan. 

Salutăm poziția edililor locali și așteptăm să o vedem pe Chindia ... acasă! 

Sursă declarații și foto: facebook, Daniel Cristian Stan 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii