1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalFotbal / O știre care nu poate decât să ne facă să privim cu oarece tristețe către una dintre echipele de tradiție din fotbalul dâmbovițean. Se pare că istoria se repetă și încă o echipă iubită este pe cale să dispară din peisajul fotbalistic!

 

După cum bine știți, Rapid Ibrianu a schimbat... macazul și a evoluat în campionatul județului Prahova. Sezonul trecut, echipa lui Florin Ștefan a terminat pe locul 7 în Superliga B! Și totuși, ”Rapid Ibrianu - echipă iubită și adulată, se destramă!” Notează unul dintre prietenii noștri... Florin Ștefan - nimeni altul decât administratorul echipei și cel care ține de ani buni Rapidul pe ”linia” bună, renunță să mai sponsorizeze echipa! Din păcate, istoria se repetă - dacă cineva renunță, poate din motive obiective, echipa ”moare”! Suporterii ce fac? Fiți alături de echipă și bateți la ușile celor care ar trebui să nu lase una dintre echipele de tradiție ale fotbalului dâmbovițean să dispară! Ar fi păcat!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii