1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fotoctobosaru23Elevi care nu-și uită profesorul! ”Am trăit o mare bucurie și am avut un sentiment de satisfacție că nu toți copiii uită de unde au plecat. După ce au câștigat titlul în cadrul Campionatului Național U19, cu Concordia Chiajna, doi dintre foștii componenți ai grupei 2000-2001 ai CSS Târgoviște, Păun Ionuț și Jipan Florin, au ținut să vină să facem o poză împreună, având tricourile de campioni pe ei. Succes pe mai departe în carierele voastre!”, notează Cosmin Toboșaru, după titlul cucerit de foștii săi elevi, în finala campionatului național al juniorilor U19: Concordia Chiajna - Poli Timișoara 6-0!



Și pentru că vorbim de speranțe ale fotbalului dâmbovițean, să mai notăm faptul că Andrei Spânu s-a calificat în finala Ligii Elitelor UI19, cu Dinamo București, după 2-1 (la Cluj) și 1-1 (la București) în semifinala cu Universitatea Cluj. În finală, ”câinii roșii” vor ântâlni pe Viitorul Constanța.

Foto (facebook): Cosmin Toboșaru alături de Ionuț Păun și Florin Jipan - proaspeți campioni naționali la U19, cu Cosncordia Chiajna. Felicitări! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii