0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

alinamazilu3Alina Mazilu este o adolescentă din comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița, care trăiește o viață plină de... culoare! Are 13 ani, iubește pictura și visează la ziua în care expozițiile îi vor fi admirate de mii de persoane! Succes, Alina!

 

Pe Alina Mazilu am descoperit-o la Școala din Valea Lungă. Are 13 ani și iubește, în egală măsură, să citească și să picteze. Alina spune că a descoperit pasiunea pentru pictură în urmă cu doar câțiva ani, atunci când, în joacă, a început să facă primele picturi: ”Pictez pentru că mă relaxează. La început nu acordam prea mare atenție picturii, dar am descoperit că îmi place tot mai mult și mă simt bine când lucrez. Îmi place să pictez peisaje, câmpuri cu flori și ... galaxii (...) Pictorul meu preferat este Van Gogh, iar lucrarea de suflet ...”Floarea soarelui” (...) Mi-ar plăcea să urmez cursurile unui liceu de artă”, ne-a povestit, emoționată, Alina.

alinamazilu2alinamazilu6

Adolescenta din Valea Lungă speră ca peste 10 ani să poată avea propriile expoziții, la care să vină mii de persoane! Alina Mazilu este o tânără despre care vom mai auzi de acum înainte! Cu o condiție! Să lupte pentru visul ei, acela de a transforma lumea în care trăim într-una plină de... culoare!

alinamazilu4alinamazilu5

Noi o felicităm pe Alina Mazilu și o încurajăm să își urmeze visul!

alinamazilu1

Dacă și voi cunoașteți copii cu pasiuni interesante, așteptăm să ne scrieți și promitem să vă spunem noi povești despre viitori adulți de succes!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii