0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

petrutaligacampionilor32Vestea că Petruța Iugulescu va arbitra finala Ligii Campionilor, la fotbal feminin, nu poate decât să ne bucure! Cu atât mai mult cu cât știrea a fost preluată de o mulțime de surse media, multe dintre ele naționale! Felicitări, Petruța Iugulescu și mulțumim că faci să se mai scrie frumos despre... fotbalul dâmbovițean!

 

România și arbitrajul dâmbovițean vor avea o reprezentantă la finala feminină Ligii Campionilor, programată pe 18 mai, la Budapesta. Petruța Iugulescu va face parte din brigada delegată de UEFA să oficieze finala feminină a Ligii Campionilor, dintre Olympique Lyon și FC Barcelona. Brigada va fi condusă de Anastasia Pustovoitova, ajutată la cele două linii de Ekaterina Kuroșkina (ambele din Rusia) și Petruța Iugulescu (România).

Felicitări!


Foto (”frf.ro”)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii