0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

1mai2019ok"1 MAI bun ca altul..." Un eveniment pe care nimeni nu trebuie să îl rateze! O zi specială, pentru copii, părinți, bunici, străbunici! Cultură, distracție, sport și educație de 1 Mai, pe Dealul Crucii de la Gura Ocniței! O listă impresionantă de surprize, pregătită de organizatori! 

 

Pentru că anul acesta 1 Mai este foarte aproape de Sărbătoarea Paștelui, Consiliul Local și Primăria Comunei Gura Ocniței, în colaborare cu Teatrul" Junior ", din Târgoviște, s-au gândit să le ofere celor mici și celor mari, o zi de bucurie și de bună-dispoziție.

Miercuri, 1 Mai, pe Dealul Crucii, va fi vernisată o expoziție de pictură. Apoi, de la ora 10 :00, va avea loc concursul "Oul cel puternic" (competiție de ciocnit ouă de Paști). "Caută și te îndulcește!" este titlul concursului de căutat ouă de ciocolată. Cei mici vor avea parte de două spectacole:"Regatul Fluturilor neastâmpărați" și "Ceata lui Zâmbilici pe Corabia Veseliei". Va avea loc o Paradă a personajelor de poveste. Vor fi înființate ateliere de desen, pictură pe față, circ, dans și joacă. Micii artiști din Ansamblul "Comorile Satului" și din "Clubul Victorioșilor" vor prezenta inspirate programe. O Gală Folk îi va purta, apoi, pe nostalgici, pe aripi de melodii cunoscute. Tică Lumânare ("Karma"), Radu Mihalache și "Familia de Artiști" vor face ca Dealul Crucii să răsune de poezie și muzică de calitate. Nu vor lipsi, ca pe timpuri, zona de grătare și acorduri de DJ. Seara se vor aprinde focuri de tabără.

Primarul Sorin Vasile Ionita, gospodar, dar și om cu aplecare spre frumos și educație, vă adresează invitația să petreceți un "1 Mai bun ca altul!", pe Dealul Crucii, de la Gura Ocniței!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii