0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mircea66990Câți dintre conducătorii echipelor de fotbal din campionatul județean îl mai recunosc, din imaginea alăturată, pe Mircea Ionescu - ultimul conducător, cu adevărat, al fotbalului dâmbovițean? Stăm și ne întrebăm, de ce Emil Tudor n-a învățat măcar un dram din modul în care Mircea Ionescu a știut să conducă ani buni, ”fotbalul mic” dâmbovițean! Le reamintim celor care activează (și) astăzi prin comisiile AJF că imediat după ședințele de atunci, la ”panoul” apăreau, la cel mult 30 de minute, clasamentele actualizate și - atenție - toate deciziile, inclusiv etapele de suspendare ale jucătorilor ”judecați”! Și acum 3-4 decenii aveam la îndemână doar pixul sau creionul!

 

De ce se țin la... ”secret” listele cu jucătorii suspendați, atâta vreme cât 90% din AJF-uri publică acest lucru? Răspundem tot noi.... Pentru că altfel cum s-ar mai putea ridica suspendările la... apelul de seară, fără să mai treacă pe la Apel! Atenție, au apărut jucători cu 6-8 etape de supendare, dictate de CCD, iar peste noapte, pedeapsa este redusă la doar... 2-3 etape, cu înscris ”oficial”! Ei bine, așa ceva nu se întâmpla pe vremea lui Mircea Ionescu, atunci când la ”Disciplină” președinte era regretatul colonel Jelea! Și cei de vârsta subsemnatului pot confirma acest lucru! Din păcate, astăzi devin ”oficiali” oameni care ”n-au nicio legătură” cu ...fenomenul!

Foto (facebook): Trei cavaleri ai fluierului, cu personalitate, în fotbalul dâmbovițean - Mircea Ionescu, Puiu Tănase și Mihai Buciumeanu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii