1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001racari112Devenit deja tradiţional, sondajul nostru capătă, de data aceasta, o haină nouă - un sistem care încearcă să elimine hazardul, chiar dacă este vorba de un vot popular. Vezi detalii despre cel mai așteptat sondaj al iernii, ajuns la ediția a 6-a!

 

Ei bine, în acest an ne-am gândit să echlibrăm balanţa, în sensul că nominalizările pentru „Fotbalistul Anului” au fost făcute de către antrenorii sau conducătorii celor 18 echipe ale Ligii a 4-a şi de către noi. Pentru a respecta şi ordinea ierarhică, stabilită de clasament, pentru ocupantele primelor 4 poziţii (n.r. - la finele turului) au fost nominalizaţi câte 4 jucători - 3 din partea oficialilor şi una din partea noastră. Pentru echipele clasate pe locurile 5-10 avem câte 3 jucători nominalizaţi - doi de către oficiali şi unul de noi. Pentru echipele clasate pe locurile 11-18 - câte doi nominalizaţi - unul de către oficiali şi unul de noi.

În prima fază vom avea 16 grupe, de trei sau patru jucători. Câştigătorii celor 16 grupe vor merge în faza următoare! Perioada deschisă votului - de la „start vot” la „stop vot” este de 24 de ore.

În faza a doua vom avea optimi de finală, urmate de sferturi de finală, semifinale şi cele două finale - locurile 3-4 şi finala mare.

Atenție:
- se poate vota doar într-un interval de 24 de ore. (ex. – daca articolul apare postat la ora 06:12, se va putea putea vota până a doua zi la ora 06:12).
- după ce organizatorul postează mesajul STOP VOT, nici un alt vot nu mai este luat în calcul!
- pentru ca un vot să fie valid, el trebuie să conțină DOAR numele celui votat (ex: Mihai Ion). Orice comentariu care va conține mai mult decât numele unuia dintre cei doi nominalizați va fi anulat! Orice comentariu care nu va conține numele complet, așa cum l-am nominalizat noi, nu va fi luat în calcul! Nu se admit prescurtări, porecle sau alte modalități de ”numire”.
- niciun vot (comentariu) care apare în altă parte în afara articolului respectiv nu este luat în calcul!
- În caz de egalitate se trece la un duel fulger de o oră!

O PERSOANĂ POATE VOTA O SINGURĂ DATĂ, LA UN DUEL. Dacă apar mai multe voturi de la aceeaşi persoană se anulează toate. Inclusiv cel inițial!!!

 

Mâine, pe www.dambovitapenet.ro îți prezentăm componența grupelor și calendarul complet al concursului care va debuta pe 3 ianuarie!

 

Mult succes, tuturor!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii