1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

pasiunePasiunea pentru fotbal n-are limite, mai ales de vârste! Puştii care n-au găsit loc la tribuna 0, ori n-au prins un tricou al... copiilor de mingi, au improvizat, găsindu-şi locuri speciale la peluză! În imagine, doi dintre „spectatori”, sunt copiii fostului „lup galben” Gabi Stroe, care şi-a încheiat cariera în „haita lupilor” lui Ionuţ Vintilă, fără a schimba culorile tricoului!

 

Poate că peste ani, măcar unul dintre puştii lui Gabi Stroe va călca pe urmele tatălui şi va îmbrăca tricoul „galben-albastru” şi de ce nu al „lupilor”, în Liga a... 5-a engleză! Să nu uităm că peluza a fost şi va rămâne întotdeauna locul unde s-au născut „speranţele” şi adevăraţii suporteri!

Foto (facebook)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii